yhteistreenit_eipakattu

Laadukasta valmennusta ja treeniseuraa kaiken tasoisille harrastajille.

OptimaTriathlonin yhteistreenit järjestetään keskimäärin kerran viikossa. Treeneissä harjoitellaan valmentajien johdolla uintia, pyöräilyä (spinning ja maantiepyöräily) ja juoksua. Myös lihaskuntoharjoittelu ja kehonhuolto ovat säännöllisesti mukana ohjelmassa. Harjoittelun lisäksi yhteistreeneissä päästään jakamaan kokemuksia ja tutustumaan muihin harrastajiin. Harjoitukset suunnitellaan siten, että ne soveltuvat mahdollisimman hyvin kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Kesään 2017 asti harjoitukset järjestetään Tampereen seudulla pääasiassa joko torstaisin tai lauantaisin. Poikkeuksena talvikauden halliuinnit, jotka ovat keskiviikkoisin.

Ryhmä soveltuu triathlonia aloittelevalle harrastajalle sekä lajia jo aiemmin kokeilleelle kuntoilijalle, joka kaipaa harjoitteluunsa lisää yhteisöllisyyttä ja valmennusapua. Lisäksi mukaan voi tulla, vaikkei varsinaisesti triathlonia harrastaisikaan, sillä kaikki treenit soveltuvat erinomaisesti myös ihan tavalliselle kuntoilijalle, joka kaipaa monipuolista harjoittelua.

Tervetuloa mukaan porukkaan!

Lähiviikkojen aikataulu:

 • Elokuun triathlonin yhteistreenien aikataulut:
  – vk31: Ei treenejä (XV Hauhon Jokamiestriathlon keskiviikkona 2.8.)
  – 10.8. klo 18:30 Yhdistelmä: Uinti+Juoksu
  – 15.8. klo 19:00 (Treenin aihe kelien mukaan)
  – 24.8. klo 18:30 (Treenin aihe kelien mukaan)

  (Optima pidättää oikeuden olosuhteista johtuviin aikataulumuutoksiin)

 • HUOM: Viikosta 35 lähtien alkaa uusi treenikausi. Ryhmässä on vielä muutamia paikkoja vapaana. Mikäli kiinnostaa liittyä mukaan, niin lähetä viestiä info@optimacoaching.fi

Hinta: 69€/kk*

*Hinta ei sisällä uimahallin tai Pirkkahallin sisäänpääsymaksuja. Sopimuksessa 1 kk:n irtisanomisaika.

Ilmoittautumiset:

optimatriathlon.fi/ilmoittaudu

Lisäkysymykset:

info@optimatriathlon.fi

050 483 5003 (Olli)

050 573 4787 (Tiina)