tristart

OptimaTriathlonin ohjatut yhteistreenit sekä yhteiset harjoitusohjelmat Finntriathlonin Yhteisöunelmille.fi-palvelun kautta.

Yhteistreenit järjestetään keskimäärin kerran viikossa. Treeneissä harjoitellaan valmentajien johdolla kaikkia triathlonin osalajeja, eli uintia, pyöräilyä ja juoksua. Myös lihaskuntoharjoittelu ja lihashuolto ovat säännöllisesti mukana ohjelmassa. Harjoittelun lisäksi yhteistreeneissä päästään jakamaan kokemuksia ja tutustumaan muihin lajin harrastajiin. Harjoitukset suunnitellaan siten, että ne soveltuvat mahdollisimman hyvin kaiken tasoisille triathlonisteille.

Kesään 2017 asti harjoitukset järjestetään Tampereen seudulla pääasiassa joko torstaisin tai lauantaisin. Poikkeuksena talvikauden halliuinnit, jotka ovat keskiviikkoisin.

Ryhmä soveltuu triathlonia aloittelevalle harrastajalle sekä lajia jo aiemmin kokeilleelle kuntoilijalle, joka kaipaa harjoitteluunsa lisää yhteisöllisyyttä ja valmennusapua, sekä treeniohjelmat omatoimisen harjoittelun avuksi.

Kurssin hintaan kuuluu Finntriathlonin Yhteisöunelmille-palvelun jäsenyys, joka sisältää mm. säännöllisesti päivittyvät yhteiset harjoitusohjelmat. Ohjelmissa on valittavana 10 eri tasoa, alkaen 2-3 tuntia/viikko harjoittelevasta aloittelijasta aina 8-10 tuntia/viikko treenaavaan aktiivikuntoilijaan asti. Voit ottaa yhteyttä OptimaTriathlonin valmentajiin, niin selvitämme yhdessä sinulle sopivan tason. Kaikki tasot ovat koko ajan nähtävillä, joten tason vaihto onnistuu helposti.

Tervetuloa triathlonharjoittelun pariin OptimaTriathlonissa!

Hinta: 78€/kk*

*Hinta ei sisällä uimahallin tai Pirkkahallin sisäänpääsymaksuja. Sopimuksessa 1 kk:n irtisanomisaika.

Ilmoittautumiset:

optimatriathlon.fi/ilmoittaudu

Lisäkysymykset:

info@optimatriathlon.fi

050 483 5003 (Olli)

050 573 4787 (Tiina)