tripersonal

OptimaTriathlonin ohjatut yhteistreenit, henkilökohtaiset räätälöidyt harjoitusohjelmat sekä valmentajien henkilökohtainen tuki.

Yhteistreenit järjestetään keskimäärin kerran viikossa. Treeneissä harjoitellaan valmentajien johdolla kaikkia triathlonin osalajeja, eli uintia, pyöräilyä ja juoksua. Myös lihaskuntoharjoittelu ja lihashuolto ovat säännöllisesti mukana ohjelmassa. Harjoittelun lisäksi yhteistreeneissä päästään jakamaan kokemuksia ja tutustumaan muihin lajin harrastajiin. Harjoitukset suunnitellaan siten, että ne soveltuvat mahdollisimman hyvin kaiken tasoisille triathlonisteille.

Kesään 2017 asti harjoitukset järjestetään Tampereen seudulla pääasiassa joko torstaisin tai lauantaisin. Poikkeuksena talvikauden halliuinnit, jotka ovat keskiviikkoisin.

Henkilökohtainen valmennus sopii kiireistä ja epäsäännöllistä arkea elävälle harrastajalle sekä tavoitteelliselle triathlonistille, joka kaipaa mahdollisimman laadukasta valmennusapua harjoitteluunsa. Harjoitusohjelmat toimitetaan kahden viikon välein. Lisäksi palveluun kuuluu valmentajien säännöllinen henkilökohtainen tuki.

Tervetuloa triathlonharjoittelun pariin OptimaTriathlonissa!

Hinta: 147€/kk*

*Hinta ei sisällä liikuntapaikkojen (esim. uimahalli, kuntosali, liikuntahalli) sisäänpääsymaksuja. Sopimuksessa 1 kk:n irtisanomisaika.

Ilmoittautumiset:

optimatriathlon.fi/ilmoittaudu

Lisäkysymykset:

info@optimatriathlon.fi

050 483 5003 (Olli)

050 573 4787 (Tiina)